Registration is closed
|Ninja and Mentor||Free|
Please refer to this page for past events.
Basically, there is no such thing as a curriculum or textbook.
Children who like programming or are interested in programming (ninjas) bring their own ideas and questions. The children will work on their own and get support from adults (mentors) who usually do programming at work.
If you are a boy or girl who loves programming, please join us!
If you don't have any programming experience but would like to try it, it's okay, please join us.
*First-time participants will be given a basic Scratch lecture upon request. If you are interested in programming, please join us. *
We may be able to support more than the above. Please contact us for details.
We will not be able to lend you a computer on the day of the event. Please bring your own laptop.
Please remember to bring a mouse and a power adapter for your laptop.
If you don't have a laptop, you can use a tablet like an iPad.
The program is intended for participants between the ages of 7 and 17.
If you are participating in CoderDojo Suita as a mentor for the first time, please make sure to get confirmation from the organizer.
Mentors must have previous experience at CoderDojo Suita as a mentor.
Please make sure to pick up and drop off the children at the venue.
Please note that during the event time, there may not be enough seats available depending on the capacity of the room and children's participation. Please understand that we may ask parents to leave the room.
If circumstances prevent you from attending, please cancel immediately.
We ask for your cooperation so other people from the waiting list can attend.
The venue will be large enough to accommodate up to 8 ninjas.
5 minutes walk from "Minami Suita Station" of JR West and Osaka Higashi-Line.
The venue is located in a slightly confusing place.
Please refer to the video showing directions to the venue.
13:30 🎊 Doors open
13:45 - 14:00 (15min) 👏 Opening
14:00 - 14:30 (30min) 👩💻👨💻 Programming
14:30 - 14:40 (10min) 😀 Break
14:40 - 15:10 (30min) 👩💻👨💻 Programming
15:10 - 15:40 (30min) 🎤 Presentation of works
15:40 - 16:00 (20min) ⛲ Closing & social time
16:00 👋 Closing
CoderDojo Suita is a programming dojo for children. 🙂 What is CoderDojo? CoderDojo is a programming dojo for children aged 7-17. Started in Ireland in 2011, there are 1,900 dojos in 110 countri...Join community